Avsnitt #16 med Mathias Härenstam

Under detta avsnitt kommer ni få träffa en person som själv beskriver sig som realistisk möjlighetskonsult med introverta drag men även en tränings- och säljnörd. När jag kom i kontakt med Mathias visade han mig stor medmänsklighet och empati under en period då jag behövde det som mest. Sedan upptäckte jag att Mathias är en väldig framgångsrik person, med lång erfarenhet inom både träning och sälj. Han kommer dela med sig hur han vågade välja att starta eget och lämna sin VD post. Tillsammans med sina medgrundare till Salesonomics hjälper han organisationer med tusentals anställda att nå nya höjder med säljarbete. Under samtalets gång märker man hur Mathias tillämpar sin erfarenhet inom träning för att skapa hållbara förändringar, hur han bemöter och öppnar upp människor och varför vi som individer och organisation inte når våra mål.

 Efter detta samtal kände jag mig inspirerad och upplyft. Jag hoppas att du kommer känna detsamma.


Kontaktuppgifter till Mathias:
Hemsida: https://salesonomics.com/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mathiasharenstam-salesonomics/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s