Avsnitt #17 med Åsa Elm, erfaren kommunikatör om kommunikationsavdelningens betydelse och utveckling

Jag har haft förmånen att få arbeta med Åsa Elm. Åsa har över 30 års erfarenhet inom kommunikation. Under tiden vi arbetade ihop upptäckte jag inte bara hur otrolig kompetent Åsa är utan också hur stöttande hon är som person. Hon fick mig att känna mig riktigt välkommen och trygg. Vilket gjorde att man vågade lägga i den där extra växeln och tänka utanför ramen. Under detta avsnitt kommer vi prata om kommunikationsavdelningens betydelse i en organisation, dess utveckling men även vad man bör tänka på vid tex vid rekrytering. 

Varsågoda!


Kontaktuppgifter till Åsa:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/%C3%A5sa-elm-614559a/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s