Avsnitt #19 med Nina Jansdotter, känd beteendevetare om våra vanor och beteenden

Denna vecka får ni träffa Nina Jansdotter. Nina kanske ni har träffat på olika sociala plattformar, där hon har en stor följarskara. Eller så kanske ni har sett henne på TV. Nina är i grunden beteendevetare, men har haft många olika roller som tex influenser och nätverkare. Vi kommer under detta avsnitt att prata om vanor och beteenden. Varför lyckas man ibland bryta en vana men många gång misslyckas man trots många försök. Finns det några tips och insikter man kan ta med tex ska man berätta för sin omgivning om man är på väg att göra en förändring. Hur kan man stötta någon i en förändring utan att lägga sin egna värdering. Vi rundar av med vikten av att våga be om hjälp.

Varsågoda!


Kontaktuppgifter till Nina:
LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/ninajansdotter/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s